Amerikanske hybridbilprodusenter: racing mot tid

På 1990-tallet samarbeidet US Department of Energy med GM, Ford, Chrysler, for å utfordre dominansen av deres japanske og europeiske kolleger i utviklingen av hybridbiler. Millioner dollar ble satt inn i det store prosjektet med å utvikle amerikanske hybridbiler.

Ti år etter kom Ford opp med en modelloppføring på markedet, og konkurrerte mot seks japanske hybridbiler. Ford begynte å selge Escape SUV Hybrid i september 2004. De andre to amerikanske hybridbilprodusentene har det vanskelig å levere hybrider til forbrukeren.

Photo by Antonio DiCaterina on Unsplash


 

Uansett hva som skjedde med de store amerikanske hybriddrømbilene, kan det være noen som helst gjetning.

Nedenfor er en kort oppdatering av statusen til amerikanske hybridbilprodusenter.

Ford

Den offentlige utgivelsen av Ford Escape Hybrid ble endelig materialisert i september 2004. Den opprinnelige planen var imidlertid i 2003. Ford-svaret på anropet til amerikanske hybridbiler er et fullt hybrid elektrisk kjøretøy som kan kjøre på bensin eller dets elektriske motor eller begge deler. Dette er for å møte kravene som stilles av førerens behov for å optimalisere ytelsen og begrense drivstofforbruket. Se nå hybrid til salgs

Ford Escape var først og fremst blant amerikanske hybridbiler. Det produserer mindre enn ett pund smøremiddelforurensende stoffer for hver 15.000 miles. Dette er mer signifikant sammenlignet med alle lette lastebiler i gjennomsnitt på 105 pund smøremiddelforurensende stoffer for hver 15 000 miles. Gjennomsnittet for personbiler, med samme antall miles, er 67 pund.

For tiden er hybrider, spesielt amerikanske hybridbiler, det hotteste emnet i USA. Folk er interessert i å finne ut hvordan hybrid vil være til gavn for miljøet. , inkludert deres små og eget budsjett for drivstoff. Og kanskje, forbrukerne er interessert hvis hybridsene virkelig ville forbruke lite drivstoff.

Og Ford er smart nok til å lage den første amerikanske hybridbilen som SUV. Av åpenbart grunnlag er SUV betraktet som svært amerikansk, som hjelper Ford hybrid å selge. Beste bilannonsene elbil til salgs

Ford Hybrid har utseende og ytelse evner for en vanlig bil. Dette gjør at den amerikanske hybridbilen kan unnslippe "bildeutseendet" -problemet med Hondas tidligere versjon av hybridbiler. Den forbedrede drivstofføkonomiforbruket av Ford Escape har også imponert amerikanske kjøpere.

For å vise sitt engasjement for miljøproblemet, har installert 10,4 hektar store renseanlegg i fabrikken i Dearborn. Planten server som isolatorer til bygningen, og forbedrer vannet. Ford er også på sin side for å produsere Mercury Mariner Hybrid neste år. En hybrid mindre størrelse sedan vil følge, og en hydrogen-drevet Ford Focus blir utviklet.
  
Daimler-Chrysler

Da Evan Boberg, en automotive ingeniør for Chrysler's hybridprogram, gikk over den formodede inkompetansen av programansvarlige i begynnelsen av 1990-tallet, trodde mange at hybridprogrammet til Chrysler er bra som død. I fjor har Daimler-Chrysler kunngjort utgivelsen av sitt første hybridtilbud på markedet, oppkalt som Dodge Ram Contractor Special. Som modellert etter andre hybrid pickups, vil Dodge Ram legge vekt på verktøy, i stedet for drivstoffbesparende system. Hybriden klarte imidlertid ikke å oppfylle den lovede masseproduksjonen, og bare tilgjengelig for flåteiere.

I et eget intervju av et tysk bilbransjeport i 2004 sa Thomas Weber, styremedlem DaimlerChrysler, at det vil ta fem år å komme opp med en Mercedes-hybrid. Så før det nåværende tiåret slutter, vil en ny Mercedes ta veien til større byer i verden.

General motors

GM begynte å tilby amerikanske hybridbiler med Sierra og Silverado, for flåte og kommersielle kunder i mai 2004. I oktober samme år begynte GM å tilby hybridbilene til seks stater: Washington, California, Nevada, Alaska, Florid og Oregon. Det begrensede tilbudet var basert på forbrukernes etterspørsel etter amerikanske hybridbiler i disse landene.

GM produserte også 2000 av sine Silverado og Sierra hybridbiler for 2005. For året 2006 har tilgjengeligheten av hybridbilene blitt utvidet til å omfatte hele landsomfattende etterspørsel. Før nåværende år slutter, vurderer GM et volum på 3000 enheter.

Bortsett fra en ny hybridbil Saturn VUE i år tilbyr GM også Chevrolet Malibu for år 2007. GM også klar til å komme med tomodus full hybrid. Prosjektet blir utviklet med Daimler Chrysler og BMW. Den resulterende Amerika-hybridbilen forventes å ha 25 prosent mer drivstofføkonomi enn de populære SUVene, Chevrolet Tahoe og GMC Yukon.

Skriv en ny kommentar

Ingen kommentarer